FORTEVER FT-1501 50x120 cm 15 İğneli Tek Kafa Nakış Makinesi
FORTEVER FT-1501 50×120 cm Tek Kafa Nakış Makinesi, geniş nakış alanı ve 15 iğneli kafa yapısıyla profesyonel nakış üretimi için tasarlanmış bilgisayarlı nakış makinesidir.
50×120 cm nakış alanı, büyük ve uzun tasarımların uygulanmasına olanak sağlarken 15 iğne kapasitesi, çok renkli desenlerde daha fazla iplik renginin makine üzerinde hazır tutulmasına imkan verir. Modelde ayrıca 10 inç dokunmatik Türkçe ekran, 1200 devir/dakika çalışma hızı, otomatik iplik kesme ve otomatik renk değiştirme özellikleri bulunur.
50×120 cm Geniş Nakış Alanı
FT-1501'in 50×120 cm çalışma alanı, büyük logo, arma, yazı ve dekoratif tasarımların uygulanması için geniş bir yüzey sunar.
Ürünle birlikte farklı ölçülerde kasnaklar da sunulmaktadır. Listelenen standart kasnaklar arasında 50×120 cm, 58×36 cm, 30×30 cm, 19 cm, 15 cm, 12 cm ve 9 cm ölçüler bulunmaktadır.
15 İğneli Tek Kafa
15 iğneli kafa yapısı, çok renkli nakışlarda daha fazla iplik renginin makine üzerinde hazır bulunmasını sağlar.
Bu yapı özellikle sık renk değişimi gerektiren logo, arma, yazı ve detaylı desen çalışmalarında operatörün manuel iplik değiştirme ihtiyacını azaltmaya yardımcı olur.
10 İnç Dokunmatik Türkçe Ekran
FT-1501'de 10 inç dokunmatik Türkçe ekran bulunur. Ekran üzerinden desen ve makine ayarlarının yönetilmesi, günlük kullanımda operatöre pratiklik sağlar.
1200 Devir/Dakika Çalışma Hızı
Makinenin belirtilen maksimum çalışma hızı 1200 devir/dakikadır.
Gerçek çalışma hızı; kumaş türü, desen yoğunluğu, iplik, iğne ve makine ayarlarına göre değişebilir. Bu nedenle 1200 devir/dakika değeri her uygulamada ulaşılması gereken sabit üretim hızı olarak değerlendirilmemelidir.
Otomatik Fonksiyonlar
FT-1501, nakış sürecini kolaylaştıran otomatik fonksiyonlara sahiptir:
- Otomatik iplik kesme
- Otomatik renk değiştirme
- Otomatik iğne pozisyonlama
- Otomatik iplik kopma algılama
Bu özellikler, özellikle çok renkli ve yoğun desenlerde üretim akışının daha düzenli ilerlemesine yardımcı olur.
Şapka ve Bitmiş Ürün Nakışı
FT-1501'in önemli özelliklerinden biri, şapka aparatı ve bitmiş ürünlere nakış yapabilme desteğidir. Ürünle birlikte 2 adet şapka kasnağı listelenmektedir.
Bu sayede makine yalnızca düz yüzeylerde değil, uygun aparat ve kullanım koşullarıyla hazır tekstil ürünleri ve şapka gibi ürünlerde de nakış uygulamaları için değerlendirilebilir.
Kullanım Alanları
FORTEVER FT-1501;
- Logo ve marka nakışı
- İsim ve yazı nakışı
- Arma ve amblem
- Kurumsal kıyafetler
- Promosyon tekstil ürünleri
- Kişiye özel tekstil ürünleri
- Şapka nakışı
- Bitmiş ürünlere nakış
- Dekoratif nakış uygulamaları
gibi farklı üretim alanlarında kullanılabilir.
Opsiyonel Nakış Aparatları
FT-1501 için pul, kordon, lazer kesim ve boncuk uygulamalarına yönelik opsiyonel aparat seçenekleri bulunmaktadır.
Bu aparatların standart ürün içeriğine dahil olduğu varsayılmamalıdır. İhtiyaç duyulan uygulama için uygun aparatın ayrıca temin edilip edilmediği sipariş öncesinde teyit edilmelidir.
Kimler İçin Uygun?
FT-1501; geniş nakış alanına, yüksek iğne kapasitesine ve farklı tekstil ürünlerinde çalışma esnekliğine ihtiyaç duyan profesyonel nakış atölyeleri, tekstil işletmeleri, promosyon üreticileri ve kişiye özel ürün hazırlayan işletmeler için değerlendirilebilir.
Makine seçiminde çalışma alanının yanında günlük üretim miktarı, kullanılacak kumaşlar, desen boyutları ve ihtiyaç duyulan aparatlar da dikkate alınmalıdır.
Teknik Özellikler
| Özellik |
Değer |
| Marka |
FORTEVER |
| Model |
FT-1501 |
| Makine Tipi |
Tek Kafa Nakış Makinesi |
| Nakış Alanı |
50 × 120 cm |
| İğne Sayısı |
15 |
| Maksimum Hız |
1200 devir/dakika |
| Ekran |
10 inç dokunmatik |
| Ekran Dili |
Türkçe |
| Otomatik İplik Kesme |
Var |
| Otomatik Renk Değiştirme |
Var |
| Şapka Aparatı |
Var – 2 adet şapka kasnağı |
| Bitmiş Ürün Nakışı |
Var |
| Özel Aparatlar |
Pul, kordon, lazer kesim, boncuk* |
| Çağanoz |
Tam devir |
| Ek Ekipman |
Alet çantası, harici masura sarma makinesi |
*Özel uygulamalara yönelik aparatlar opsiyoneldir.
Sık Sorulan Sorular
FORTEVER FT-1501 kaç iğnelidir?
15 iğnelidir.
Nakış alanı ne kadardır?
50×120 cm'dir.
Maksimum çalışma hızı nedir?
1200 devir/dakikadır.
Şapka nakışı yapılabilir mi?
Evet. Ürünle birlikte 2 adet şapka kasnağı bulunmaktadır.
Bitmiş ürünlere nakış yapılabilir mi?
Evet. FT-1501, uygun aparat ve kullanım koşullarıyla bitmiş ürünlere nakış yapabilme özelliğine sahiptir.
Dokunmatik ekranı var mı?
Evet. 10 inç dokunmatik Türkçe ekran bulunur.
Otomatik iplik kesme ve renk değiştirme özelliği var mı?
Evet. Her iki özellik de standart teknik özellikler arasında yer almaktadır.
Boncuk, pul ve kordon uygulaması yapılabilir mi?
Bu uygulamalar için opsiyonel aparat seçenekleri bulunmaktadır.